Onze belofte

Bij Abbot Kinney’s maken we lekkere plantaardige producten van de allerbeste ingrediënten. Dat smaakt het best, en is voedzaam en goed voor je. Onze producten zijn gemaakt van de beste ingrediënten die we kunnen vinden. Daarom komt onze kokosmelk uit Sri Lanka, de Tuono amandelen uit Sicilië en Alfonso mango’s uit India. We gebruiken zo weinig mogelijk ingrediënten, nooit onnatuurlijke toevoegingen en doen ons best om het zo verantwoord mogelijk te produceren.

Dat is Abbot Kinney’s: lekker, voedzaam en plantaardig!

Over Abbot Kinney’s

Diep van binnen weten we allemaal dat plantaardige zuivel de weg vooruit is. Sinds 2014 is het bestaansrecht van Abbot Kinney’s om deze betere keuze verrukkelijk te maken. We bieden een breed assortiment aan plantaardige yoghurt en ijsjes die bewijzen dat plantaardige zuivelproducten naast duurzamer, diervriendelijker en gezonder ook heerlijk kunnen zijn.

Een van de grootste uitdagingen van onze tijd is de overgang naar een duurzaam voedselsysteem. Het einddoel hier is om een model te vinden voor een economie zonder opwarming van de aarde, dierenleed en uitbuiting van mensen. Het is onze missie om bij te dragen aan deze transitie door de standaard te flippen, van “gewone” zuivel het alternatief te maken.

Streef naar vooruitgang, niet perfectie

Kennis en bewustwording zal de manier waarop mensen eten uiteindelijk veranderen. Maar we houden bij Abbot Kinney’s te veel van onze planeet om een passieve rol te spelen in deze pijnlijk langzame transformatie. We geloven dat we de grootste impact kunnen maken door ‘nieuwsgierigheid  naar goed eten’ te stimuleren. Daarom is Abbot Kinney’s het content label “Good food tastes better” begonnen.

Met de hulp van een team van experts gaan we onderzoeken wat goed eten betekent. Aan welke ‘kwalificaties’ het moet voldoen, zowel vanuit een ethisch, duurzaam als een gezondheidsoogpunt. We zullen kijken naar onze huidige relatie met goed eten en manieren waarop we het kunnen verbeteren.

Benieuwd naar goed eten? Volg onze reis.

Team

Gijs

Gijs is een echte Brabander. Hij is dol op eten, op avontuur en heeft het in zich om het met iedereen aan tafel gezellig te hebben. Passend bij zijn karakter is Gijs verantwoordelijk voor de verkoopstrategie en de logistiek. In zijn vrije tijd houdt hij van een potje tennis, een speciaalbiertje en maakt hij graag zijn eigen kimchi, een Koreaans gerecht van gefermenteerde kool en groenten.

Gijs

Oprichter, Verkoop en Logistiek

Jimme

Jimme is in volgorde van belangrijkheid Bourgondiër, rekenmeester en rasondernemer. Een hongerige avonturier met een gedegen planning, dat zijn de beste natuurlijk. Als hij niet met Abbot Kinney's of met eten bezig is gaat hij graag zeilen, schaatsen of wielrennen. Wat een Hollander.

Jimme

Oprichter, Operatie & Financiën

Quirine

Content creëren voor zowel off- als online communicatie; dat is wat Quirine het liefst doet. Voor Abbot Kinney’s houdt ze je op de hoogte over het laatste nieuws rondom het merk, maar ook over de nieuwste ontwikkelingen binnen de (plantaardige) food scene. Naast haar werk voor Abbot Kinney’s heeft ze een vegan blog, reist ze graag de wereld over of bezoekt een festival.

Quirine

Content & Marketing Manager

Joppe

Joppe is de no-nonsense marketeer met een zachte G. Hij brengt je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Abbot Kinneys. Hij zegt graag ja tegen een goed glas wijn en van een culinair hoogstandje is die ook niet vies. Naast zijn eigen foodblog, is die veel aan het reizen en voor een potje sport kan je hem (bijna) altijd wakker maken. .

Joppe

Marketing Manager

Margreet

Margreet zet graag ieder puntje op de i bij de administratie, planning en logistiek, geen detail ontsnapt aan haar aandacht. Wanneer zij niet met Abbot Kinney’s bezig is, is ze wel ergens in de stad te vinden met een lekkere kop koffie en ze is altijd enthousiast te maken voor een etentje met een goed glas wijn.

Margreet

Operations

Niels

Continu verbeteren is het motto van Niels. Dit geldt zowel voor de kwaliteit van bestaande producten en processen als het ontwikkelen van nieuwe verrassende smaken en richtingen. “Biologisch” en “puur” zijn daarbij natuurlijk de sleutelwoorden. Mocht Niels niet met zijn hoofd in de plantaardige yoghurt (of zomers in het ijs) hangen dan is hij vast bezig met “crossfitten” of compenseert hij het sporten met een lekker IPA’tje!

Niels

Kwaliteit & Productontwikkeling

Anne-Marit

Anne-Marit is onze creatieveling; ze kan tekenen en ontwerpen als de beste! Naast verpakkingen bestuderen in de supermarkt houdt ze ook van koken, lekker eten en af en toe een festivalletje.

Anne-Marit

Verpakkingen & Grafisch ontwerp

Anne

Onderzoek doen naar vernieuwende producten in de zuivel-vervangende categorie is wat Anne dagelijks bezig houdt bij Abbot Kinney’s. Zij is een enthousiaste productontwikkelaar en naast haar passie voor voeding, houdt ze van koken, de wereld over reizen en gezelligheid met vrienden & familie.

Anne

Productontwikkelaar

Chiara

Het ontwikkelen van nieuwe en vooral lekkere plantaardige alternatieven is Chiara’s dagelijkse passie. Zij focust zich van idee tot eetbaar product waarbij smaak, voedzaamheid, duurzaamheid en trends niet uit het oog worden verloren. Als ze niet bezig is met testen in L’Abb(ot) Kinney’s dan is ze in haar vrije tijd bezig met eigenlijk alles wat met eten te maken heeft.

Chiara

Concept & Productontwikkelaar

Audrey

Audrey's missie is om de Franse markt te veroveren! Ze vindt het geweldig om bloggers, pers, klanten en merken te ontmoeten en onze heerlijke producten te presenteren. Naast haar werk bij Abbot Kinney's houdt ze van een energieke morning workout en ze houdt van reizen en dwalen in het prachtige Amsterdam.

Audrey

Marketing Frankrijk

Floortje

Floortje is een echte verbinder. Zowel binnen Abbot Kinney’s als daarbuiten bouwt ze graag aan relaties en dat komt goed van pas in haar rol als International Sales Manager. Als geboren Zeeuwse is Floortje vaak op het strand te vinden. Ook stapt ze graag op haar racefiets of yoga mat, houdt ze van koken en muziek, en brengt ze veel tijd door met vrienden en familie.

Floortje

International Sales Manager