Om je vingers bij af te likken: Coco Frostick

In Blog

Zomer. 25 graden, een strakblauwe lucht en je denkt aan niets anders dan een heerlijk ijsje om voor wat verkoeling te zorgen. Dat dachten wij ook. Daarom hebben we voor deze zomer een verantwoord ijsje gemaakt: de Coco Frostick. Het nieuwe ijsje is 100% plantaardig, gemaakt van frozen kokosmelk (onze Coco Start) en eerlijke, pure chocolade. Een ijsje om zorgeloos van te genieten.

Een kokos-chocolade ijsje maar dan… vegan

De gloednieuwe Coco Frostick is een nieuwerwetse versie van een ouderwets lekker chocolade ijsje. Het is zoet, fris kokosijs omhuld door een laag dubbeldikke pure chocolade. Zoals je gewend bent van Abbot Kinney’s is ook de Coco Frostick volledig plantaardig, sojavrij en zonder onnodige toevoegingen. Het is gemaakt van frozen yoghurt van kokosmelk, Fair Trade chocolade,  biologische rietsuiker en rijststroop. Net zo lekker als de klassieker, maar dan beter voor jou, het milieu en de planeet. Het is dus geschikt voor vegans, vegetariërs en alleseters.

Vanaf deze week ligt de Coco Frostick in diverse winkels. Zoals Ekoplaza, Marqt en andere bio/natuurvoedingswinkels. De Coco Frostick wordt verkocht per drie ijsjes in een doosje, gemaakt gerecycled karton. De ijsjes zijn 100ml per stuk en de prijs is €5,99.

Heb jij de Coco Frostick bemachtigd? Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening. Deel het op Facebook en Instagram.

Recommended Posts