Meet de nieuwe Almond Start

In Blog

Bij Abbot Kinney’s zijn we altijd op zoek naar nieuwe smaken, lekkere recepten en de beste producten. Dit geldt niet alleen voor de nieuwe producten, maar ook het huidige assortiment nemen we regelmatig onder de loep. Daarom hebben we het recept van de Almond Start aangepast en verbeterd.

Zachte & frisse smaak

Wij hebben een minimale hoeveelheid (1,6%) appelsap concentraat toegevoegd. De aanpassing is klein, maar net voldoende om ervoor te zorgen dat de smaak nu nog zachter en frisser dan voorheen. Wij gebruiken hiervoor een mix van verschillende soorten biologische appels die zorgen voor een perfecte balans tussen zoet en friszuur.

We houden het nog steeds simpel. De Almond Start bevat slechts vijf natuurlijke ingrediënten: amandelen, water, yoghurtculturen, tapiocameel en geconcentreerd appelsap. Wil je weten wat onze Almond Start zo bijzonder maakt? Wij schreven daar een artikel over.

Hoe gebruik je Almond Start?

Ondanks de toevoeging van het appelsap concentraat kun je deze plantaardige amandelyoghurt gebruiken voor zowel zoete als hartige gerechten. Het past perfect bij deze granola met sinaasappel en cacao nibs. Of wat dacht je van artisjok met Almond Start- mosterd dip. Benieuwd wat de favoriete combinaties zijn van het Abbot Kinney’s team? Je vindt hier alle inspiratie.

almond start improved recipeSurprise surprise

Om het nieuwe recept met jullie te vieren, organiseren wij een giga winactie. Zoiets hebben wij nog nooit eerder gedaan. We kunnen je alvast een tipje van de sluier geven. Denk aan Sicilië, een maand lang Abbot Kinney’s producten en coconut bowls van Plant Ahead… Houd onze blog, Instagram en Facebook in de gaten want daar zullen wij het nieuws als eerste delen.

Hoe vind jij de nieuwe Almond Start smaken?

Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw mening over het verbeterde recept. Laat het ons weten via Instagram of Facebook. Gebruik hiervoor #abbotkinneys zodat wij dit kunnen teruglezen.

Recommended Posts