Hooray! Daar zijn ze: de nieuwe smaken van Abbot Kinney’s

In Blog

Met trots presenteren wij de nieuwe variaties op de Coco Start en Almond Start: de Coco Start Raspberry, de Coco Start Blueberry Banana en de Almond Start Banana. Benieuwd hoe wij de nieuwe smaken hebben ontwikkeld én wat de lekkerste combinaties zijn? Je leest het hier.

Ontwikkeling nieuwe producten

Op de nieuw variaties van onze Coco Start en Almond Start zijn we trots. Heel trots. Voor het ontwikkelen van nieuwe producten gaat een heel proces aan vooraf. We hebben twee mensen in ons team die zich dagelijks bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe smaken en producten. Naar welke producten en smaken is er vraag naar? Hoe kunnen wij onderscheidend zijn? Waar halen wij het beste biologische fruit vandaan? Wekelijks hebben we proefsessies met het team, want alles wordt eerst door ons getest. It’s a tough job, but someone has to do it!

Welkom: Coco Start Raspberry, Coco Start Blueberry & Banana en Almond Start Banana

Na de klassieke Coco Start en Almond Start komen we met drie nieuwe familieleden. Aan de Coco Start en de Almond Start is een fris, zoet laagje van gepureerd fruit toegevoegd. Puur en simpel, zoals je gewend bent. Wij stellen met trots aan je voor: Coco Start Raspberry, Coco Start Blueberry & Banana en Almond Start Banana. Net zoals bij de huidige producten zijn de nieuwe smaken plantaardig, biologisch en bevatten, naast het suiker dat in het fruit zit, geen toegevoegde suikers. Verder zitten er in de producten geen  conserveringsmiddelen, gluten en soja. Kortom; pure ingrediënten waar jouw lichaam blij van wordt.

Abbot Kinney's new flavours

Hoe combineer je de nieuwe smaken?

Dat kan op veel manieren, maar wij Starten de dag het liefst met één van de nieuwe smaken. Lekker met wat fruit, muesli of noten. Je mag het natuurlijk ook best als tussendoortje of dessert eten ;). De Amandel Start Banana is ideaal als topping voor (warme) gerechten en als room door gebak. Wij creëerden nieuwe recepten met in de hoofdrol de nieuwe smaken. Wat dacht je van deze merengue met Coco Start Raspberry of een vegan amandel & citroenbrood? Hou onze receptenpagina in de gaten, want wekelijks verschijnen daar nieuwe recepten.

Abbot Kinney's merengue coco's yoghurt

Coco Start Mango en Coco Start Raspbery in 400ml

De fruitige variaties komen in cups van 125ml. Maar dat is niet alles. De vertrouwde Coco Start Mango én de Coco Start Raspberry zijn nu ook verkrijgbaar in 400ml. Size does matter, tenminste wanneer het om de producten Abbot Kinney’s gaat. Wil je meer informatie over de nieuwe smaken? Lees hier alles over de Coco Start en de Almond Start.

abbot kinney's new flavours