De fruitvariaties van Abbot Kinney’s – Dit maakt het bijzonder

In Blog

Plantaardige yoghurt met fruit is lekker, maar vaak bevatten de producten amper fruit. Wel zit het vol met andere toevoegingen zoals bietensap, wortelconcentraat en suiker. Als je ons een beetje kent, dan weet je dat wij hier niet aan meedoen. Je leest hier wat wél in onze fruitsmaken zit.

Hoewel je zelf creatief kunt zijn met de Coco Start en de Almond Start zijn de opvolgers met mango, framboos, blauwe bes en banaan lekker voor de afwisseling. Het is ook makkelijk meenemen als tussendoortje.

Geen toegevoegde suikers alsjeblieft

Een verantwoord tussendoortje is het zeker, want ook de fruitvariaties bevatten geen toegevoegde suikers. Zoals je gewend bent van Abbot Kinney’s. Dat wij dit normaal vinden, betekent niet dat andere merken dat ook vinden. In een gemiddelde yoghurt met een fruitsmaak zit slechts 6% fruit! Om het product lekker te laten smaken worden er fruitsappen en aroma’s aan toegevoegd.  En natuurlijk suiker. Heel veel suiker.

Alle fruitsmaken van Abbot Kinney’s bestaan voor 23% uit fruitpuree. Daar mag je best een hapje extra van eten. Wij gebruiken geen poedertjes om de Coco Start Blueberry & Banana een paarse kleur te geven en ook de friszure smaak van de frambozen die in de Coco Start Raspberry zitten, wordt niet gemaskeerd door suiker. Alles wat je ziet en proeft is natuurlijk.

Abbot Kinney's fruitvariatiesTrek gekregen?

Dit zijn de lekkerste combinaties met de fruitvariaties. Zie hier het gerecht met Coco Start Mango, Coco Start Raspberry, Coco Start Blueberry & Banana en Almond Start Banana.

Abbot Kinney's merengue coco's yoghurt

Recommended Posts