Almond Frostick: een vegan ijsje met een missie

In Blog

Oh yes, het is bijna tijd voor zon, zee en… een revolutie! Ja, je leest het goed. Je maakt deze zomer een statement door je ijsje simpelweg te verruilen voor een (h)eerlijke plantaardige variant. Wij lanceren de Almond Frostick: het eerste biologische plantaardige ijsje op basis van amandelen op een stokje. Een hele mond vol, maar wat je vooral moet weten: het is onwijs lekker. Zodra je je tanden zet in de dikke laag Fairtrade Belgische chocolade met stukjes amandelen en het romige proeft, weet je: dit is mijn nieuwe guilt-free pleasure. Lekker en verantwoord genieten. Het is onze missie om van plantaardige zuivel de nieuwe standaard te maken. Met de hashtag #stickupforyourplanet roepen wij deze zomer op tot een revolutie: kies vaker voor plantaardig en draag uit hoe je dagelijks het verschil maakt zonder in te leveren op smaak of kwaliteit.

Warm welk voor frozen guilt-free pleasure

De Almond Frostick is het allereerste bio plantaardige ijsje op basis van amandelen van de beste kwaliteit. De volle en bitterzoete smaak van twee soorten Italiaanse amandelen geeft het ijs een subtiele hint van marsepein. Het ijsje bevat alleen natuurlijke ingrediënten, is vrij van zuivel, gluten en soja, en de kleine hoeveelheid toegevoegde suiker is afkomstig van biologische suikerriet en rijst. Plus punt: amandelen zijn bewezen cholesterolverlagend en bevatten veel proteïne. 100% plantaardig, 100% biologisch, 100% verantwoord en vooral heel.erg.lekker. Dit is het tweede ijsje op een stokje die uit onze keuken komt. Vorig jaar lanceerden wij de Coco Frostick op basis van kokosmelk.

vegan ijsBetter together: Coco Frostick & Almond Frostick

Turn your Almond Frostick into a little tasty message for change

De Almond Frostick is een ijsje met een belangrijke boodschap: stick up for your planet. Plantaardige leven is dé sleutel tot het keren van de klimaat-tij. Als iedereen vegan zou zijn, zou de voedselindustrie gerelateerde uitstoot dalen met 70%. Het maakt niet uit waar je begint, áls je maar iets doet door kleine, dagelijkse gewoontes onder de loep te nemen. Wij roepen iedereen op om samen een statement te maken. Door duurzame tips te delen met de hashtag #stickupforyourplanet. Zo zegt Jimme, één van de twee oprichters van Abbot Kinney’s: ‘Er is maar één ding waar we bij Abbot Kinney’s meer van houden dan ijs en dat is onze wereld. Tuurlijk, je verbetert de wereld niet door een plantaardig ijsje te eten. Maar je kunt wél iets goeds doen door voor de planeet geregeld te kiezen voor een alternatief voor zuivel en na te denken over wat je nog meer kunt doen. Elke stap telkt. Groot of klein.’ Houd onze website en social media in de gaten, want binnenkort delen alle Abbot Kinney’s members wat zij doen om de wereld een beetje beter te maken.

almond frostick

 

We zien jouw foto en duurzame tips graag terug op social media. Gebruik hiervoor #stickupforyourplanet. Je volgt ons op Facebook en Instagram. De Almond Frostick is vanaf nu verkrijgbaar bij Ekoplaza, Marqt en andere (biologische) speciaalzaken. Je vindt hier de dichtstbijzijnde winkel. 

Recommended Posts