Abbot Kinney’s ontbijt event in Antwerpen

In Blog

Abbot Kinney’s is al een tijd verkrijgbaar in België, maar we hadden nog nooit een event georganiseerd. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen! In samenwerking met Listenup PR en Julie (raw food chef) organiseerden wij een ontbijt event in één van de leukste eettentjes in Antwerpen. Hoe de sfeer was, wat we serveerden en wie de genodigden waren? Je ziet het hier!

Abbot Kinney's event Antwerp 3

De laatste puntjes worden op de i gezet. Op het menu staat: breakfast smoothie ‘tropical green’ & ‘pink berry’, granola met Coco Start & vers fruit, bananenbrood met romige Coco Start topping, quinoa porridge met gebakken appeltjes & kaneel, breakfast taco’s met tempeh scramble en Almond Start, blueberry coconut cheesecake gemaakt met Coco Start. Klaar om de gasten te ontvangen!

Abbot Kinney's event Antwerp5

Het ontbijt event werd gehouden in het leukste eettentje van Antwerpen: Hümm. De uitstraling past precies bij Abbot Kinney’s en de bediening is heel behulpzaam. Het event werd geopend door mij (Quirine, content & marketing van Abbot Kinney’s) en daarna gaf chef Julie uitleg over de verschillende gerechten. Uiteraard is alles gemaakt met de Coco Start en Almond Start.

Abbot Kinney's event Antwerp

Abbot Kinney's event Antwerp2

Abbot Kinney's event Antwerp

Masterpiece van Julie!

Abbot Kinney's event Antwerp 1

Voordat er wordt gegeten, moeten er eerst foto’s worden gemaakt. Natuurlijk. 

abbot Kinney's event antwerp

Smullende gezichten

Abbot Kinney's event Antwerp

De sfeer, de aanwezigen en het heerlijke eten zorgden ervoor dat we langer bleven bij Hümm dan gepland. Om 12:00 moesten we dan écht ruimte maken voor de klanten. Heel leuk om verschillende BV’ers (Bekende Vlamingen), influencers en pers kennis te laten maken met Abbot Kinney’s. Vooral omdat Julie liet zien dat je veel meer kan doen met de producten. Tendens TV kwam langs en maakte een leuke reportage over het event. Zie hier de video. Bedankt Listenup PR, Julie & Hümm!